Методологии и инструменти за работа с младежи

Заповядайте на 18 май от 14:00 до 17:00 в Общински Младежки Дом Перник (ул. Кракра 1), за да поговорим за нови методологии и инструменти за работа с младежи – на живо и онлайн!
Ще ви представим работата и продуктите на нашите международни проекти:
– Re-GROUP – методология за работа с младежки групи, насочена към здравословни връзки, подобрено самочувствие и усещане за принадлежност. Методологията е създадена от наши колеги в Латвия, но вече е и тествана в България – в София, Перник, Плевен, онлайн. Особено в Перник младежките групи процъфтяват!
– DiGi YOUTH – проект, създаден да помогне в дигиталната работа с младежи. В неговите рамки създадохме ръководства и симулационна игра, които могат да ви помогнат в ежедневната работа онлайн!

Освен представянето на инструментите, в рамките на тези 3 часа ще отделим време за обсъждане и дискусии, въпроси и отговори, както и за опознаване на колеги и фокус върху възможностите за сътрудничество в бъдеще!

За участие, регистрирайте се тук: https://forms.gle/irNfcbAUqcjKpd7j8 🙂

Ако имате въпроси, не се притеснявайте да ни пишете съобщение направо на страницата във Facebook! 😊

Организираме това събитие заедно със страхотните ни партьнори Консултативен съвет за младежка политика Община Перник и Международен Младежки Център Перник! 😊 Вижте по-малко

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *