На 21.06.2024 📅 литературен клуб „Между редовете“ 📚 имаше интересни гости. Последно предложената тема от младежите, беше присъствието на елементи на queer отношения 🌈 в книгите, които си изберем да прочетем 📖. В същото време ни беше любопитно да разберем от нашите гости за един проект на Еразъм +, който се е провел през май в Италия и е имал за цел да даде възможност на участниците да покажат ползите от едно по-включващо общество посредством изкуството 🎨. Проектът се казва #Persona и е дело на екипа на CET Platform Italy. Сърдечно им благодарим за споделените емоции и преживявания 💖. Беше много полезно да поговорим с тях на тези теми 💬.
Не по-малко интересно и полезно беше да продължим и с многото книги 📚, за които стана въпрос и общочовешките теми, които те разглеждат 🌍.
Решихме за следващата ни среща през месец юли 🌞 да не си даваме посока в избора, а всеки сам да избере четиво, което иска да представи. Всеки е добре дошъл за разговори на 12.07.2024 г. 🗓️ от 17:00 ч. 🕔 в библиотеката на Международен младежки център – Перник 📍.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *